Cum sa organizezi petrecerea copilului tau fara efort

Indiferent de tipul de aniversare pe care doriti sa o organizati sau de varsta copilului, trebuie sa va faceti o lista cu cele mai importante aspecte: locatia (acasa sau la un spatiu de joaca), tematica petrecerii, numarul de invitati tortul, animator etc.

Iata cum puteti structura toate aceste detalii pentru ca ziua copilului dvs. sa fie cea mai reusita:

  • discutati cu sarbatoritul/sarbatorita ce tip de petrecere isi doreste si cati copii intentioneaza sa invite.
  • alegerea tematicii pentru petrecere se poate dovedi o adevarata provocare! Daca doriti sa ii faceti o surpriza copilului si sa alegeti dvs. tematica, analizati cu atentie ce desene urmareste, ce jucarii prefera, ce preocupari are, ce solist/solista imita s.a.m.d.
  • dupa stabilirea primelor doua aspecte puteti decide asupra locatiei. Daca decideti sa organizati ziua de nastere in oras si copilul este micut, puteti opta pentru un Jungle party. Daca aveti o fetita cu varsta intre 5-12 ani, puteti apela la serviciile Miss Sassy pentru o atmosfera delicata. Puteti programa o vizita la locatia noastra pentru a va asigura ca aceasta corespunde exigentelor dvs. Daca decideti sa organizati petrecerea acasa, ganditi-va cum puteti reamenaja temporar camera de zi pentru ca distractia sa fie maxima.
  • alegeti invitatiile impreuna cu copilul si nu uitati sa cereti invitatilor confirmarea prezentei la petrecere.
  • decoratiuniile si accesoriile trebuie sa fie in concordanta cu tema aleasa. Fie alegeti din multitudinea de oferte pe care le ofera furnizorii de accesorii de petrecere, fie se ocupa organizatorul petrecerii de aceste detalii.
  • daca optati pentru meniu, alegeti o varianta simpla, care sa nu ocupe mult timp in derularea evenimentului, pentru ca cei mici vin la petrecere sa se distreze. Puteti alege mini pizza, platouri calde / reci, in general, gustari sanatoase care se pot servi „in fuga”.
  • momentul tortului este unul deosebit si trebuie sa fie perfect. Trebuie sa alegeti greutatea tortului in functie de numarul de invitati (cca. 100 g./portie – tort clasic si cca. 125 g./portie – tort imbracat in martipan). Nu uitati sa personalizati tortul in functie de tematica aleasa si, bineinteles, artificiile!
  • pentru o atmosfera deosebita apelati la animatori profesionisti. Pentru a va asigura prezenta acestora la petrecere, luati legatura din timp cu firmele specializate sau comunicati preferintele dvs. organizatorului.
  • la finalul petrecerii puteti oferi fiecarui invitat cate o amintire din partea sarbatoritului (un cadou simbolic) sau puteti opta pentru pinata pe care o umpleti cu mici surprize pentru fiecare copil. Trebuie sa tineti cont de numarul de copii participanti la petrecere (cate fetite si cati baieti) si sa puneti 1 cadou din fiecare obiect din pinata / invitat.

Pentru ca totul sa fie perfect…,

invatati copilul sa fie o gazda buna!

Inaintea petrecerii, discutati cu sarbatorita/sarbatoritul detaliile. Explicati-i cum trebuie sa isi primeasca invitatii, sa ii prezinte intre ei in cazul in care acestia nu se cunosc si sa multumeasca pentru cadouri. Chiar daca este politicos sa deschizi cadourile de fata cu invitatii, in cazul copiilor este recomandat sa se pastreze surpriza pentru acasa (in cazul in care evenimentul se desfasoara la un loc de joaca).

Petrecere frumoasa!

Etichete: