Sari la conținut

Miss Sassy

Termeni si conditii

SC BOF SRL este societatea care administreaza site-ul www.misssassy.ro, denumita in continuare Miss Sassy.

Solicitarea unei oferte pe www.misssassy.ro implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.

Produsele si serviciile comercializate prin intermediul www.misssassy.ro sunt insotite de factura fiscala.

Miss Sassy isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.).

 

Plata

 

Plata petrecerii/avansului pentru petrecere se face prin transfer bancar. Dupa confirmarea telefonica a datei si a orei evenimentului puteti face plata pe site. Va rugam sa achitati in decurs de 24 de ore de la confirmare, in caz contrar rezervarea va fi anulata.

Cu trei zile inainte de eveniment veti contacta reprezentantul nostru pentru stabilirea detaliilor necesare desfasurarii in conditii optime a evenimentului dvs.

 

Politica de confidentialitate

 

SC BOF SRL, (Miss Sassy), cu sediul in Bucuresti, Strada Valea Argesului nr. 3, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J40/10797/2015, CUI 34958742, capital social 200 RON si detine site-ul www.misssassy.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Miss Sassy are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la inscrierea pe site-ul https://misssassy.ro sau la rezervarea unei petreceri.

 

Ce date colectam

Datele pe care le colectam sunt datele dvs. personale: nume, prenume, email, numarul de telefon.

 

Scopul colectarii datelor

 

  1. informarea cumparatorului privind rezervarea si facturarea evenimentului, comunicarea ulterioara privind orice aspect referitor la petrecere. Pentru organizarea evenimentului este nevoie sa comunicam permanent. 

  2. trimiterea de Newslettere si/sau oferte prin folosirea postei electronice (e-mail).

Prin completarea datelor in formularul de contact cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Miss Sassy si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus. Clientul isi va putea modifica alegerea prin solicitarea scrisa adresata firmei mentionate mai sus.

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Regulamentului (UE) 2016/679.

Miss Sassy isi ia angajamentul ca nu va furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla sau nu in relatii de parteneriat. 

 

Cat timp pastram datele

 

Facturile emise le pastram pentru 5 ani in scopuri contabile. Celelalte date personale, telefon, adresa, etc. le pastram pana dupa finalizarea evenimentului. Nu colectam separat aceste date ci le solicitam in momentul confirmarii rezervarii unei petreceri.

 

Modalitati de contact pentru probleme legate de date

 

Pentru probleme legate de date ne puteti contacta prin mesaj direct rezervari [at]misssassy.ro

Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.misssassy.ro sunt proprietatea exclusiva a Miss Sassy.

Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul gasit pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al Miss Sassy.

 

Schimbarea/Modificarea Politicii de confidentialitate

 

Ne rezervam dreptul de a face aduce modificari acestei Politici de confidentialitate in concordanta cu cerintele legale și/sau ale partenerilor noștri. 

Continuarea accesarii de catre dvs. a continutului website-ului nostru implica acceptarea Politicii de confidentialitate actualizate.