Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

!!!In curs de actualizare!!!

Site-ul www.misssassy.ro este proprietatea SC Blue Ocean Fun SRL CUI 34958742, J40/10797/2015 cu sediul social in str. Valea Argesului nr. 3, sector 6, Bucuresti.

Vizitarea site-ului www.misssassy.ro presupune accepatarea in totalitate, de fiecare data a termenilor si conditiilor de furnizare a serviciilor.

Se interzice folosirea in orice scop a numelui, logo, imaginilor, fotografiilor si textelor publicate pe site.

Datele furnizate de dumneavoastra la rezervarea petrecerii sunt colectate exclusiv cu scopul de a va informa in legatura cu noutati, promotii etc. Nu sunteti obligati sa furnizati aceste informatii, insa sunt necesare pentru a va trimite oferta personalizata pentru petrecere (cadrul legislativ care reglementeaza protectia persoanelor si prelucarea datelor cu caracter personal: Legea nr. 677/2001; Legea 506/2004).

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Chiar daca echipa Miss Sassy este preocupata sa furnizeze informatii corecte in acest site, nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot sa apara din cauza unor erori de software, server sau defectiuni aparute la terti.

CONDUCEREA SC BLUE OCEAN FUN SRL