Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.misssassy.ro este proprietatea SC Blue Ocean Fun SRL CUI 34958742, J40/10797/2015 cu sediul social in str. Valea Argesului nr. 3, sector 6, Bucuresti.

Vizitarea site-ului www.misssassy.ro presupune accepatarea in totalitate, de fiecare data a termenilor si conditiilor de furnizare a serviciilor.

Se interzice folosirea in orice scop a numelui, logo, imaginilor, fotografiilor si textelor publicate pe site.

Datele furnizate de dumneavoastra la rezervarea petrecerii sunt colectate exclusiv cu scopul de a va informa in legatura cu noutati, promotii etc. Nu sunteti obligati sa furnizati aceste informatii, insa sunt necesare pentru a va trimite oferta personalizata pentru petrecere.

Petrecerile rezervate, pentru care nu se achita avansul (prin transfer bancar) in termen de 24 de ore de la contactarea de catre reprezentantul nostru, se considera anulate.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Chiar daca societatea este preocupata sa furnizeze informatii corecte in acest site, nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot sa apara din cauza unor erori de software, server sau defectiuni aparute la terti.