DESPRE NOI

Miss Sassy este un spatiu special creat pentru micile printese. Este exclusiv amenajat pentru domnisoarele cu inspiratie, stil, rafinament si farmec. Indiferent de varsta (5-12 ani), fetitele se vor simti rasfatate si isi vor petrece fabulous ziua de nastere impreuna cu prietenele.

Pentru printese

Scopul nostru este ca fiecare domnisoara pentru care organizam ziua de nastere sa se simta speciala.

Dorim sa oferim fetitelor un mod nou, distractiv si placut de a-si sarbatori ziua de nastere. Scopul nostru este de a inspira fetele sa fie increzatoare, frumoase si cel mai important sa fie naturale.

Miss Sassy isi doreste sa invete fetele cum sa se simta frumoase in timp ce se distreaza.

Le oferim o experienta unica prin atitudinea pozitiva a echipei noastre intr-un mediu relaxant si distractiv.

La petrecere copiii se imbraca in halate spa. Intr-o atmosfera delicata fetitele se vor relaxa citind reviste recente, discutand ca ”intre fete”. In acelasi timp, vor beneficia de serviciile noastre de mini-manichiura si "coafat".

Serviciile de “spa” sunt prezentate exclusiv sub forma unui joc. Folosim produse realizate numai pentru uzul copiilor (vezi sectiunea Produse) si suntem convinsi ca fetele vor avea parte de o experienta placuta si distractiva.

In cadrul petrecerii nu se utilizeaza foarfece sau obiecte metalice ascutite. Folosim numai aplicatoare de unica folosinta.

Pentru show-ul de pe covorul rosu avem multe surprize!!!


Disclamer: Serviciile sunt oferite doar pentru scopuri de divertisment. Toate produsele folosite sunt non-toxice. Nu suntem responsabili pentru posibilele reacții alergice la utilizarea oricaror produse de machiaj, loțiuni, spray-uri sau costume utilizate in timpul serviciilor oferite. Este responsabilitatea parintilor de a ne informa cu privire la orice alergii ale copiilor.