Regulament

REGULAMENT


ASPECTE GENERALE

Citirea prezentului regulament este obligatorie inainte de intrarea in spatiul de joaca sau participarea la o petrecere.

Spatiul de joaca este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 5-12 ani. Copiii care nu au implinit varsta minima de acces in spatiu vor fi insotiti de un adult.

Accesul in spatiu este permis numai cu incaltaminte de schimb. Recomandam ciorapi cu talpa antiderapanta sau incaltaminte de interior (cu talpa antiderapanta).

Accesul adultilor insotitori in spatiul de joaca este permis doar cu protectie incaltaminte, de unica folosinta, disponibila gratuit.

Este interzisa catararea pe orice obiect de mobilier din incinta.

Pentru a asigura un ambient placut, propice distractiei si bucuriei copiilor este interzis comportamentul necivilizat si folosirea limbajului vulgar.

Nu sunt permise accesul si consumul in incinta spatiului de joaca de produse similare celor aflate in gestiunea unitatii. Pentru orice produse aduse din afara unitatii se percepe o taxa de 50 RON / eveniment si este obligatorie prezentarea Certificatului de conformitate care ramane la organizator.

In incinta spatiului de joaca nu se folosesc obiecte ascutite, metalice contondente si, prin urmare, este interzis accesul cu aceste obiecte.

Nu sunt acceptati in spatiul de joaca copiii si adultii care prezinta semne evidente de imbolnavire.

SC Blue Ocean Fun SRL nu raspunde de obiectele pierdute / uitate in cadrul locului de joaca si a anexelor.

Adultii insotitori vor aduce la cunostiinta copiilor prezentul regulament de ordine interioara.

Ne rezervam dreptul de a evacua din locatie persoanele care nu respecta acest regulament.

Copiii care nu respecta prezentul regulament vor fi invitati in salonul de parinti.

Preturile produselor se pot schimba fara notificare prealabila.

PETRECERI

Beneficiarul contractului de prestare servicii privind organizarea petrecerii este direct raspunzator pentru copiii participanti la eveniment. In situatia in care acestia produc daune (carti rupte, jucarii stricate, obiecte sau echipamente deteriorate etc) se va achita contravaloarea acestora.

Pentru a face o rezervare este necesar sa completati formularul de pe site. Vom raspunde intr-un interval de max. 12 ore solicitarii dumneavoastra.

Pentru rezervarea datei si orei petrecerii dumneavoastra se achita un avans de 200 RON. In situatia in care se renunta la rezervare avansul nu se restituie ci se reprogrameaza in termen de 30 de zile sau se ofera alte servicii (ateliere de creatie) / produse achizitionate de la sediul nostru.

Modificarea datei petrecerii cu pastrarea conditiilor si tarifului se poate face doar cu acordul managerului/coordonatorului de eveniment, in functie de disponibilitatea locatiei.

Tariful este stabilit pentru min. 8 copii si se achita si in situatia in care numarul invitatilor este mai mic. Numarul maxim de invitati este de 15 copii. In situatia in care la eveniment se prezinta mai putini copii decat numarul comunicat de parintele organizator se plateste tariful pentru cei prezenti si 25 RON / copil pana la numarul comunicat.

Pentru buna desfasurare a petrecerii si pentru a beneficia de toate serviciile pe care vi le oferim va rugam sa respectati ora de incepere a petrecerii. Este responsabilitatea parintelui organizator sa aduca la cunostinta invitatilor aceasta recomandare.

Accesul in club se face cu maxim 5 minute inainte de inceperea petrecerii si se elibereaza in maxim 10 minute de la terminarea acesteia.

Copiii care solicita accesul la XBOX trebuie sa stie sa il utilizeze.

O petrecere include rezervarea in totalitate a spatiului, accesul altor clienti nefiind permis.

Personalul propriu nu va indeplini sarcina de ospatar, ci doar va asigura interfata intre furnizori si benficiar.

Recomandam ca fiecare copil sa fie insotit de un singur adult pentru a nu depasi capacitatea salii de asteptare (max. 17 locuri).
NOTA

Fotografiile realizate in incinta spatiului de joaca de catre echipa Miss Sassy ii apartin in exclusivitate si isi rezerva dreptul de a le utiliza pentru reclama. Echipa noastra nu este raspunzatoare pentru eventualele incidente din incinta locului de joaca.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.