Cursuri de dans

“Dansul este limbajul ascuns al sufletului”. Martha Graham

Dansul este, in viziunea noastra, modul suprem de exprimare al sufletului nostru. Succesiunea de miscari este dialogul incontestabil pe care fiecare il purtam in momentele in care cuvintele nu exista. Copil, adolescent, adult, nu conteaza varsta, toti vorbim acest limbaj, comun, atat de cunoscut si inocent.

Pentru copii totul reprezinta o joaca, o insiruire de gesturi si vioiciune care le stimuleaza imaginatia. Dansul ii ajuta in nenumarate feluri: devin mai increzatori in ei insisi, se disciplineaza, isi dezvolta abilitatile sociale, ii face sa fie mai veseli si mai optimisti, le dezvolta spiritul creativ. Prin concursurile la care pot participa ei invata gustul victoriei, invata cum sa piarda, sa lucreze in echipa si, de asemenea, invata ce este acela esec. Dansul este o lectie de viata pentru micuti, facandu-i sa devina mai prietenosi si sociabili, invatand si despre valori, respect si corectitudine.

Copii, adolescenti, adulti, cu totii meritam un moment de repaus de la viata de zi cu zi, in care ne bucuram de fiecare clipa in care sufletul nostru danseaza si se exprima in voie.

 

Va asteptam cu drag la cursuri de dans pentru a ne bucura mintea si sufletul

de magia pe care o presara aceasta minunata arta!

Pentru inscrieri la cursurile de dans modern organizate la Miss Sassy de Scoala de dans Chasing Dreams va invitam sa completati formularul de mai jos:

Inscrie-te!
 • Nume si prenume*copil
  0
 • Data nasterii*
  1
 • Email*
  2
 • Telefon*
  3
 • 4